“Хвиля” у 3-х турах набирає 3 очки, але втримує лідерські позиції!

“Хвиля” у 3-х турах набирає 3 очки, але втримує лідерські позиції!

Дві січневих поразки поспіль (Мошнам та Епіцентру – 1:3 та 3:4 відповідно) відкинули команду Східноєвропейського університету на нестійке 2-ге місце в чемпіонаті області з футзалу. Та цієї неділі “Хвиля-СУЕМ” в оптимальному складі вже не збиралася відступати.

Згуртована команда Червоної Слободи змогла чинити опір лише пів тайму. Проте і збільшити перевагу наші хлопці до перерви більше не змогли. Зосередилися на реалізації і ще два голи (але за одну хвилину!) забили лише на початку другого тайму. З огляду на 3:0 “хвилясті” дещо розслабилися, – що дало супернику можливість відквитати два голи (3:2).

За “слизького” рахунку слободяни почали розігрувати “воротаря у полі”, щоб здобути бодай нічию, але Микита Агарін підловив їх і дальнім пострілом у порожні ворота зробив остаточний результат 4:2. І головне – 3 очки до скарбнички нашої команди!

Завершення боротьби за призові місця передбачається у лютому (ігри з Яснозір’ям, Россю, Ураганом – 6, 12 та 21 лютого о 13:00, 19:00 та 15:00 відповідно). У березні ж відбудуться півфінали та фінал чемпіонату Черкаської області з футзалу у Вищій лізі.

Традиційно дякуємо вболівальникам за підтримку наших хлопців!

 24.01.2016. Червона Слобода 2 : 4 Хвиля-СУЕМ

6886 (4)
Голи: Магльований, Панченко (автогол воротаря) – Сидоренко, Макаренко, Добровольський, Агарін

 Відео голів та матчу, фотографії шукайте впродовж тижня – на сайті Черкаський спорт (cherkassy-sport.com)

 Увага! Наступна гра нашої команди 6 лютого у палаці спорту “Будівельник”!

Хвиля-СУЕМ: Яснозір’я

Початок гри о 13:00 .