День відкритих дверей

День відкритих дверей

У неділю 14 березня в стінах Університету відбулася важлива і урочиста подія – День відкритих дверей, яка зібрала понад 180 школярів випускних класів та випускників інших навчальних закладів м. Черкаси, Черкаської, Вінницької та Полтавської областей.

     В рамках проведення Дня відкритих дверей була проведена реєстрація відвідувачів – потенційних студентів СУЕМ, що дозволить їм отримати знижку при оплаті за навчання.

     Крім реєстрації абітурієнти та їх батьки мали змогу отримати якісні консультації із питань умов вступу до СУЕМ, спеціальностей СУЕМ, ознайомитися із матеріально-технічною базою Університету під час екскурсій.

     Об 11-00 гості відвідали пленарне засідання за участі ректора СУЕМ, проректора з наукової роботи та начальника планово-фінансово відділу, де висвітлювалися питання майбутнього Університету, планів розвитку на найближчий час, питання цінової політики тощо. Засідання закінчилось святковим концертом за участі студентів – учасників студентської самодіяльності.

     Після урочистої частини всі бажаючі мали змогу безпосередньо поспілкуватися із директорами інститутів, завідувачами кафедр, професорсько-викладацьким складом, студентами та випускниками СУЕМ.