20 років разом!

20 років разом!

Саме під таким гаслом 12 жовтня в приміщенні ПК ПАТ «Азот» «Дружба народів» відбулися урочистості з нагоди 20-річчя з дня заснування Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

Цьогорічне свято запам’яталося запрошеним гостям, ветеранам, випускникам, працівникам та студентам родинним затишком та глибокою повагою поколінь «країни Східноєвропейського університету» до його звитяжних років розвитку та утвердження.

Як сказала ректор Східноєвропейського університету Казарінова Наталія Леонідівна, «наша університетська родина - це не тільки ті, хто сьогодні переступає поріг навчального закладу чи то для навчання, чи то для роботи. Це в першу чергу усі ті, чиє життя нерозривно пов’язане з нашим університетом, а це і наші ветерани, і наші випускники. Це наше спільне свято…»

Так, дійсно, це було свято поколінь, свято «будівників» сьогоднішнього успіху Східноєвропейського університету.

За словами учасників урочистостей, святковий настрій пронизував сонячний п’ятничний день. Адже мешканці міста Черкаси на площі перед ПК «Дружба народів» мали змогу побачити концерт художньої самодіяльності Східноєвропейського університету, а усі запрошені - поринути у світ класичної музики та згадати свої власні студентські роки.

В урочистостях взяли участь багато представників органів влади та партнерських організацій. Ще більше надійшло вітань на адресу президента Східноєвропейського університету Рауфа Ахметовича Аблязова.

Найбільш знаковим вітанням для усієї родини Східноєвропейського університету була участь в урочистостях почесного професора нашого навчального закладу, почесного члена Вченої ради, двічі Героя Радянського Союзу, космонавта, справжньої легенди Леонова Олексія Архиповича.

Леонов О. А. побажав колективу університету ще більших звитяг та досягнень. Він, як справжній чоловік та видатна людина, вкотре підтвердив вислів, що справжнє почуття підтверджується виключно справами.

Адже багаторічні партнерські стосунки з Леоновим О. А. запалили ще одну зірку ділової співпраці з Альфа-банком. Саме за його підтримки напередодні ювілею в університеті відкрито навчально-тренувальний банк СУЕМ та буде продовжено програму модернізації інформаційних мереж.

Також під час урочистостей було зачитано урядові телеграми від центральних органів влади України та народних депутатів України.

На завершення усім присутнім було зроблено справжній творчий дарунок – студентський флеш-моб «Країна СУЕМ, родина СУЕМ». Цей феєричний дарунок став можливим за ініціативи та плідної праці творчого союзу студентів університету, директора Коледжу економіки та управління Шамари Сергія Олександровича та керівника центру мистецтва та дозвілля університету Зінченко Наталії Володимирівни.

P.S. На святі не обійшлося без сліз. Це сльози ветеранів університету та студентства-жіноцтва, випускників університету. Ми не можемо дякувати за ваші сльози радості, однак сприймаємо їх як визнання успіхів нашої спільної праці, як вияв гордості за причетність до родини Східноєвропейського університету.