ЗАКРИТИ

З нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України

З нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України

З нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України в Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова було проведено круглий стіл організований Факультетом права та гуманітаристики.

Студенти 2-го курсу коледжу спеціальності «Право» Стефанія Понзель та Олександр Пахомов розповідали про історичні витоки Конституції України та Шевченко Наталія студентка 1-го курсу спеціальності «Право», Васеленко Нікіта студент 2-го курсу спеціальності «Право» розповідали про Конституційні права та їх захист.

Гостем заходу була представниця Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тихонова Олександра Андріївна начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги. Представниця Центру БВПД розповіла про роботу самого Центру, про питання щодо яких звертаються особи до Центу. Дискутували на тему земельного права та сімейних відносин.

В кінці заходу представниці Центру БВПД було вручено Подяку та корпоративний презент з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України та за спільну співпрацю з Університетом.