ЗАКРИТИ

Випускники-перукарі університету – призери

Випускники-перукарі університету – призери

Випускники-перукарі університету – призери Відкритого Чемпіонату України з перукарського мистецтва «Кубок Києва – 2012»

21 вересня 2012 року команда учнів Школи краси та мистецтв університету брала участь у Відкритому Чемпіонаті України з перукарського мистецтва «Кубок Києва – 2012», який проходив в Міжнародному виставковому центрі м. Києва.
До складу команди входили 35 осіб: учні, випускники та викладачі.
Участь у Відкритому Чемпіонаті України брали більше 300 учасників з Донецька, Дніпропетровська, Вінниці, Харкова, Львова, Одеси, Тернополя, Івано-Франківська, Києва та Білорусії.
Журі конкурсу було представлено майстрами з Росії, України та Білорусії.
Від університету виступала команда з 5-ти конкурсантів, які брали участь у двох номінаціях серед 80 учасників: модна укладка «Стильні кудряшки» та жіноча сучасна зачіска «Нова коса». На виконання робіт відводилось 45 хвилин.
За результатами конкурсу наші конкурсанти під керівництвом викладачів Олени Зеленської та Вікторії Савко зайняли:
друге місце – Юлія Тиховод;
четверте місце – Боковня Ірина;
п’яте місце – Галка Наталія;
сьоме місце – Любов Фляк.
Учасники, які зайняли призові місця, були нагороджені медалями, дипломами та призами від спонсорів та організаторів конкурсу. Університет, як постійний учасника Чемпіонатів, що випускає переможців, був нагороджений Дипломом та професійними журналами: «You Hair», «You Profeshional», «Зеркало моды», «Ногтевая эстетика», «Ногтевой сервис».
Адміністрація університету, як завжди, підтримала участь учнів і випускників в Міжнародних Чемпіонатах та конкурсах, пов’язаних з розвитком культури та мистецтва.
Це не перші високі нагороди випускників Школи краси та мистецтв, вони щороку тренуються, підкорюють вершини майстерності і завжди ГОТОВІ ДО НОВИХ ПЕРЕМОГ!
Директор ІМПО Савченко С. О.