ЗАКРИТИ

Святкування дня міста в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

Святкування дня міста в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту

Цьогорічне святкування Дня міста Черкаси розпочалося із загальноміського заходу «За єдину мирну Україну», ініціатором якого став Східноєвропейський університет економіки і менеджменту. 18 вересня студенти, викладачі і гості Східноєвропейського університету зібралися на майданчику біля університету на свято, яке відкрила ректор СУЕМ.

На свято завітало багато поважних гостей, які висловлювали теплі слова та побажання миру і добра студентам, викладачам університету та усім черкащанам: заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації В. В. Коваль, директор департаменту освіти і науки при Черкаській облдержадміністрації В. В. Данилевський, заступник голови обласної спілки ветеранів-прикордонників Черкащини В. Є. Вишневський, учасник АТО, кавалер ордена «За мужність» О. І. Іващенко, голова комітету з питань патріотичного виховання молоді Черкаської обласної організації ветеранів Г. П. Кузьмичов.

Студенти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту власноруч виготовили бiлих паперових голубів, вклавши в них тепло своїх сердець, побажання та мрії. Кульмінацією дійства було відпущення у небо голубів миру на повітряних кульках кольорів прапору України з побажаннями щастя, добра та миру.

Учасники свята бажали щастя і успіхів всім українцям, всім тим, хто любить нашу рідну землю, нашу Україну. Нехай квітне і процвітає наше рідне місто! Слава Україні!