ЗАКРИТИ

Студенти СУЕМ на міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу

Студенти СУЕМ на міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу

7 листопада 2013 року студенти і викладачі кафедри менеджменту туризму, готельного і ресторанного бізнесу відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу 2013 (FoReCH) у місті Києві.

Студенти ознайомилися з пропозиціями і рекламною інформацією представників готельного та ресторанного бізнесу, відвідали виставку сучасних технічних рішень та обладнання для ресторанного бізнесу (Ресторан Експо), виставку комплексних і дизайнерських рішень для сучасного готелю (Сучасний готель), виставку сучасних інсталяцій і новітніх трендів, посудопрофесійного і побутового призначення, спеціалізовану виставку ModernSPAWELLNESSHOTEL, спеціалізовану виставку продуктів харчування, напоїв та інгредієнтів для сегменту HoReCa, виставку новітніх технологій і обладнання для індустрії «чистоти» (KyivCleanExpo), спеціалізовану бізнес-програму виставки  автоматизованої торгівлі (Вендінг Експо Україна) та різноманітні майстер-класи.

Також студенти та викладачі стали учасниками семінару-тренінгу В’ячеслава Таранова «Чому ресторани не приносять прибуток».

Найбільше представникам СУЕМ сподобалися чемпіонат баристів та  майстер-класи шеф-кухаря з Франції Жерара Фуше.