ЗАКРИТИ

Студенти Східноєвропейського взяли участь у всеукраїнській олімпіаді з документознавства та інформаційної діяльності

Студенти Східноєвропейського взяли участь у всеукраїнській олімпіаді з документознавства та інформаційної діяльності

13-14 квітня 2016 року в Одеському національному політехнічному університеті проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність».

Зростання інтересу до спеціальності засвідчено широкою географією ВНЗ, студенти яких взяли участь в олімпіаді. Зокрема, були представники Національного університету «Львівська політехніка», Київського національного університету культури і мистецтв, Тернопільського національного економічного університету, Національного авіаційного університету та інших вишів.

Східноєвропейський університет представили студентки кафедри документознавства та інформаційної діяльності Тетяна Локоть і Катерина Крупенко.

Протягом двох насичених днів вихованки нашого університету мали можливість продемонструвати досягнутий рівень фахових теоретичних знань і практичних вмінь, виявити здатність до системного та творчого вирішення професійних завдань. Ключовими завданнями олімпіади були пошук, обробка, узагальнення інформації та створення зручної системи навігації для навчальної бази даних за допомогою СКБД Microsoft Access.

І хоча наші студентки не потрапили в трійку призерів, вони не шкодують про участь і запевняють, що наступного разу покажуть кращі результати.

– Олімпіада – це не лише змагання, не лише перемога чи невдача, це насамперед безцінний досвід, знайомство з новими людьми, молоддю з інших вищих навчальних закладів, – вважають наші документознавці.