ЗАКРИТИ

Студенти-правники долучились до волонтерської діяльності в Центрі БПД

Студенти-правники долучились до волонтерської діяльності в Центрі БПД

З гордістю і радістю повідомляємо, що майбутні юристи Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова активно долучаються до волонтерського руху, безкорисної суспільно важливої діяльності на користь розвитку й покращення нашої країни.

Студенти спеціальності 081 «Право» вже вкотре виявили бажання займатись волонтерською діяльністю у Черкаському регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Здобувачі освіти беруть безпосередню участь в інформуванні громадян про можливість отримати безоплатно правничі послуги.

Активна молодь долучається до проведення заходів на правову тематику, саме студенти-волонтери неодноразово ініціювали зустрічі зі співробітниками БВПД та іншими фахівцями закону й права у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова.

Система безоплатної правової допомоги надає можливості волонтерам розширити власний рівень правових знань, розширити ділові контакти та покращити лідерські якості.

Ми дуже пишаємось тим, що наші студенти виявляють справжню зацікавленість у підвищенні правової обізнаності в нашому суспільстві.

Нехай наша спільна праця продовжує надихати і змінювати наше оточення на краще.