ЗАКРИТИ

Слухачі школи краси та мистецтв продемонстрували свою майстерність на іспиті

Слухачі школи краси та мистецтв продемонстрували свою майстерність на іспиті

9 червня в Школі краси та мистецтв Східноєвропейського університету відбувся іспит для слухачів, які навчаються за фахом «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Іспит пройшов яскраво. Майбутні фахівці в сфері краси демонстрували свої творчі роботи, виконані у фантазійних і вечірніх образах. Приміщення салону цього дня перетворилося на справжній подіум, на якому дефілювали просто неймовірні моделі.

Граційні стрілки на очах, яскраві насичені тіні, хвилясті локони, грайливі завитки, прямі та заплетені в косу – ці та інші елементи візажу і зачісок у виконанні новачків виглядали бездоганно. Вихід моделей супроводжувався розповіддю автора роботи про презентований образ: що саме надихнуло на його створення та де його можна застосувати.  

Слід зазначити, що роботи не були однотипними. Кожна із дівчат вирізнялася своєю індивідуальністю та креативністю. Комусь із слухачок та їх моделей до душі більш сміливі епатажні образи, а хтось зробив акцент на ніжності й чуттєвості, підкресливши вишуканість жінки.

Члени комісії були приємно вражені роботами новоспечених майстрів краси, їх професіоналізмом та рівнем складності виконання. Не приховуючи гордості за своїх підопічних, викладачі школи із захватом розповідали про те, наскільки той результат, який показали учениці, вразив їх.

Наприкінці іспиту дівчата подякували своїм викладачам – працівникам "Школи краси та мистецтв", які протягом усього навчання їх в усьому підтримують, допомагають вдосконалювати свої вміння та наштовхують на перемоги.