ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет на ІІ туристичному форумі Черкащини

Східноєвропейський університет на ІІ туристичному форумі Черкащини

23 вересня викладачі та студенти спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» Східноєвропейського університету економіки і менеджменту взяли участь у ІІ Туристичному форумі Черкащини.

Головною метою проведення форуму, організованого Департаментом регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації та Асоціацією гостинності Черкащини, був обмін досвідом працівників туристичної сфери та об’єднання їхніх зусиль у справі подальшого розвитку галузі. Тож Східноєвропейський університет, як провідна ланка формування кадрів для туристичної індустрії, активно долучився до проведення заходу.

На форумі учасникам та відвідувачам були представлені основні напрями роботи випускових кафедр за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», запропоновані останні наукові розробки щодо організації туристичних подорожей, вивчення та використання туристичних ресурсів краю тощо.

Форум став чудовою нагодою для викладачів і студентів щодо знайомства з останніми тенденціями розвитку вітчизняного туризму, налагодження співпраці з практиками туристичного бізнесу й організації виставкової діяльності.