ЗАКРИТИ

Міжнародний день волонтера в СУРА

Міжнародний день волонтера в СУРА

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. За ці 285 повномасштабної війни кожен з нас встиг побувати волонтером, адже ніхто не зміг стояти осторонь, коли твоя країна і її люди потребують допомоги.

Ми вдячні кожному, хто робить неможливе задля того, щоб пришвидшити нашу перемогу. У нашій студентській сім'ї багато хто приєднався до волонтерського руху і на постійній основі допомагає нашим воїнам.  Неможливо не відмітити Шарова Анатолія, Шарова Максима та Пелиха Ярослава, які постійно збирають та відвозять гуманітарну допомогу. Наших автомобілістів - Косик Альону, Бондаренка Дмитра Кощавка Ігора, Руденка Олексія, котрі зі своїм наставником, викладачем та волонтером Ігорем Реп'яшенком допомогли перефарбувати та відремонтувати не один автомобіль для наших бійців на фронт.

Інші студенти, котрих не могли не відзначити наші керівники під час святкування Дня студента, прийміть і сьогодні слова вдячності та шани за вашу громадянську позицію. Дякуємо усім нашим волонтерам, ви - наша неймовірна зброя та броня, разом до перемоги!