ЗАКРИТИ

Міжнародний фестиваль краси «Невские берега»

Міжнародний фестиваль краси «Невские берега»

20–23 лютого 2014 року випускниця Школи краси та мистецтв Східноєвропейського університету у складі збірної команди України брала участь у Відкритому Міжнародному Чемпіонаті перукарського мистецтва, нейл-дизайну та декоративної косметики на Кубок Дружби «Невские Берега».

Участь у конкурсі брали більше 2500 конкурсантів з Фінляндії, Естонії, Латвії, Білорусії, Казахстану, Узбекистану, Абхазії, Дагестану і Росії. Україна була представлена учасниками із Харкова, Києва, Одеси, Бердичева, Сімферополя, Хуста, Рівного, Боярки, Луганська та Черкас. Одночасно на полі для змагань працювало більше 200 конкурсантів.

За результатами конкурсу збірна команда України посіла ІІ місце в командному заліку.

У  номінації “Триумф невест» у складі збірної команди України виступала випускниця Школи краси та мистецтв університету Юлія Тиховод, яка виконала свою роботу у категорії «Майстри».

Запрошення-сертифікат на участь у Міжнародному Чемпіонаті на Кубок Дружби «Невские Берега» Юлія отримала, ставши призером чемпіонату «Кубок Києва» у вересні 2013 року. Раніше вона неодноразово була дипломантом і призером конкурсів.

За 12 років існування Школи краси та мистецтв СУЕМ – це перший досвід участі в заходах такого рівня, завдяки якому викладачі та учні набувають досвід, отримують додаткові знання та підвищують свою професійну майстерність.

12 березня в Києві відбудеться наступний Чемпіонат України з перукарського мистецтва та декоративної косметики, в якому неодмінно візьмуть участь учні Школи краси та мистецтв Східноєвропейського університету. Бажаємо їм нових звершень та перемог!