ЗАКРИТИ

День самоврядування в СУРА

День самоврядування в СУРА

Кожного року студенти Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова вітають своїх викладачів З Днем працівника освіти. Цього року вони вирішили привітати по-особливому – організувавши день самоврядування.

30 вересня студенти заміняли викладачів на парах та посадах. Дехто із студентів мав можливість відчути себе на один день у ролі викладача та переконатися наскільки це тяжка робота. Студенти, які брали участь у дні самоврядування мали завдання, які вони повинні виконати.

В цей день були замінені не тільки викладачі, а й Президент Університету, Ректор Університету, проректори, декани, секретарі, директор коледжу та інші посади, робота яких є дуже важлива. Після закінчення заходу студенти прозвітували про виконану роботу за день. Приємно було бачити та чути те, що тимчасові викладачі впоралися з поставленими перед ними завданнями. Вони проявили свою відповідальність, сумлінність та готовність вирішувати серйозні питання.

На день самоврядування як студенти так і викладачі отримали незабутні та яскраві враження, які запам’ятаються назавжди. Після такого продуктивного і насиченого дня викладачів та студентів чекав святковий концерт.