ЗАКРИТИ

Черкаські фотографи провели майстер-клас для студентів

Черкаські фотографи провели майстер-клас для студентів

Анатолій Ядчук ознайомив учасників майстер-класу із ключовими поняттями про фотографію (діафрагма, витримка, світлочутливість матриці) та надав рекомендації щодо налаштування правильної експозиції під час різних видів зйомок.

Основні секрети побудови вдалої композиції в кадрі презентував Сергій Черкасов. Митець розказав про правила «третин» і «золотого перетину», які допомагають вірно розташувати об'єкт зйомки. Заразом він дав поради з фотографування пейзажу, портрету, натюрморту, репортажу і макрозйомки.

У творчому доробку Ольги Степаньян здебільшого чорно-білі світлини. Студентам майстриня пояснила, що чорно-білий колір набагато яскравіше передає суть знімку і того, що відбувається на ньому. Ольга поділилася власним досвідом роботи, зокрема стосовно створення психологічних образів на фото.  

На завершення зустрічі Тетяна Артеменко разом із фотографами запросила студентів відвідувати безкоштовні заняття в ресурсному центрі, аби ще більше дізнатися про тонкощі цього мистецтва. Засідання фотоклубу проходять щочетверга о 18.30 за адресою: вул. Смілянська, 23, оф. 26.