Випускник – 2014

Випускник – 2014

25 листопада 2013 року студенти і викладачі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту взяли участь у відкритому загальноміському заході “Випускник – 2014”. Міський центр зайнятості організував цю профорієнтаційну акцію для черкаських навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації у приміщенні обласної філармонії.

Абітурієнти мали можливість ознайомитися із діяльністю наших університету і коледжу ще у фойє, де проходила презентація обох навчальних закладів під брендом “Східноєвропейський університет”. На виставці були представлені всі спеціальності, показано успіхи і досягнення професорсько-викладацького складу і студентської спільноти.

Активну участь у презентації вищого навчального закладу взяли студенти коледжу й університету. Костюмована імпровізація зі студентами дала можливість показати, яких саме фахівців і активних молодих людей виховує наш навчальний заклад. Випускники 2014 року мали змогу пересвідчитися, що ми готуємо не тільки висококваліфікованих спеціалістів, а й фізично здорових, духовно розвинених і різнобічно обдарованих громадян сучасної України.