Улюблена робота – запорука успіху!

Улюблена робота – запорука успіху!

Саме під таким гаслом пройшла зустріч студентів із представниками ІТ-компанії «Netpeak». Займатися улюбленою справою і отримувати гідну заробітну плату – мрія кожного. Особливо актуальним це питання є для молоді, адже після здобуття освіти перед ними постає вибір місця і сфери працевлаштування.

Тож як не помилитися? Як обрати ту справу, якій буде присвячена більша частина життя? Як передбачити, чи не перетвориться обрана робота на вічний обов'язок, на важкий тягар, нести який не стане сил? Адже така помилка оцінюється у кращому випадку в кілька змарнованих років. У гіршому – людина буде нещасною все життя, рахуючи дні до відпустки чи вихідних, зневажаючи саму себе, своїх колег і клієнтів.

Фахівці компанії «Netpeak» дали поради і рекомендації студентам, як зробити усвідомлений вибір місця майбутнього працевлаштування. На їхню думку, найкращою є та робота, яка охоплюватиме знання, вміння, цінності працівника і водночас приноситиме йому задоволення. Тоді робота перетвориться на хобі, на улюблене заняття, в якому він завжди буде прагнути досягнути вершини. Той, що з радістю виконує свій обов'язок, не працює, а насолоджується життям!

Заразом учасники заходу отримали інформацію стосовно вимог, що висувають роботодавці до майбутніх працівників, ознайомилися з особливостями працевлаштування молоді. Під час зустрічі студенти також розглянули етапи пошуку роботи, проаналізували існуючі джерела вакансій, відпрацювали навички складання резюме, жваво обговорили питання підготовки та проходження співбесіди з роботодавцем.