У Східноєвропейському презентували програми мовних курсів та стажування за кордоном для молоді

У Східноєвропейському презентували програми мовних курсів та стажування за кордоном для молоді

Учора за ініціативи центру кар’єри Східноєвропейського університету для студентів провели зустріч із представниками компанії AnyWay, яка має багаторічний досвід роботи у сфері освіти та стажувань за кордоном.

Представники компанії ознайомили з основними програмами, що вони пропонують для молоді. Передусім це можливість працювати і подорожувати Америкою завдяки програмі Work&Travel, вивчати іноземні мови в багатьох країнах світу. Зокрема, пропонують мовні курси в Китаї, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Великобританії та інших країнах. Також компанія має комбіновані програми: вивчення мови в поєднанні з хобі (різні види спорту, дизайн, мистецтво, мода, кіно, кулінарія тощо).

Після презентації студенти мали змогу особисто поспілкуватися з представниками компанії AnyWay, поставити запитання щодо програми, яка їх зацікавила. Також присутніх запросили більше довідатися про презентовані програми під час ще однієї зустрічі з представниками компанії, що проходитиме 23 вересня о 12:00 в Долині троянд.