Свято Перемоги в парку Хіміків

Свято Перемоги в парку Хіміків

Після урочистої ходи святкові заходи, присвячені Дню Перемоги, студенти та викладачі університету продовжили на літньому майданчику в Парку хіміків, де нас з нетерпінням чекали мешканці мікрорайону, які були дуже раді знову зустрітися з нашим колективом художньої самодіяльності, послухати улюблені пісні і вірші воєнних років та відчути атмосферу справжнього свята.

«Ой ты, песня, песенка девичья,
Ты лети за ясным солнцем вслед
И бойцу на дальнем пограничье
От Катюши передай привет.»

Справжнім «гвіздком» програми став танець на найпопулярнішу пісню з кінофільму «Небесний тихохід».

Під час нашого виступу серед глядачів не залишилось байдужих, вони співали, танцювали разом з юними артистами, привітали їх щирими оплесками та гучними «браво». Подружжя ветеранів відмітило, що ще заздалегідь, як і в минулому році,  вони прийшли в парк на наш виступ  і дуже зраділи, коли біля сцени побачили вже знайому їм нашу форму.

Дуже приємно, що в святий для всіх нас день ми підготували для ветеранів програму з дорогих їх серцям мелодій, які сполучною ниточкою, від покоління до покоління об’єднують всіх нас. Хочеться подякувати всім студентам, які разом з В. Харитоновим та Н. Зінченко подарували ветеранам цей концерт, а разом з ним і частинку свого серця.