Студентство Східноєвропейського університету обрало собі нового лідера

Студентство Східноєвропейського університету обрало собі нового лідера

Учора відбулися чергові вибори голови студентської ради Східноєвропейського університету економіки і менеджменту. За посаду очільника студентського самоврядування боролися два претенденти: Олена Костюк (2 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа») та Владислав Ярмоленко (3 курс, спеціальність «Право»).

Протягом минулого тижня кандидати на посаду голови студради представляли свої програми, проводили агітаційні заходи, організовували дебати у групах студентів.

У день виборів після виступів кандидати відповідали на запитання аудиторії. Вони порушували питання способів залучення молоді до студентського самоврядування, активізації наукової студентської діяльності, соціальної роботи, популяризації здорового способу життя, організації дозвілля, представлення університету в міських, всеукраїнських і міжнародних заходах.

За підсумками таємного голосування перемогу здобув Владислав Ярмоленко.

Новообраного голову студентської ради привітав ректор університету Сергій Шамара, побажавши успіхів на відповідальній посаді й дружної команди.

– Я радий, що вибори "головного студента" у нашому університеті пройшли на високому організаційному та ідейному рівні. Готовий співпрацювати з новим головою студради в усіх площинах, – наголосив ректор.

Щиро вітаємо Владислава з перемогою! Зичимо натхнення, енергії, успішного навчального року й позитивних результатів! Сподіваємося, що цей рік роботи студентського самоврядування надасть поштовх для активізації громадської діяльності студентської молоді, відкриє нові таланти лідерів – організаторів цікавого студентського життя.