Студенти Східноєвропейського університету розвиватимуть інноваційну сферу Черкащини

Студенти Східноєвропейського університету розвиватимуть інноваційну сферу Черкащини

22 квітня фахівці комунального підприємства «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» завітали до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту з презентацією конкурсу інноваційних проектів «Genesis».

Метою конкурсу є забезпечення розвитку державної системи інновацій та трансферу технологій, визначення найбільш конкурентоспроможних інноваційних проектів і стимулювання їх впровадження у виробництво.

 – Ми шукаємо студентів із нестандартним мисленням, із креативними ідеями, які будуть цікавими для потенційного інвестора, – наголосив виконувач обов’язків директора Агентства розвитку Черкащини Анатолій Хмільківський.

Анатолій Хмільківський – випускник Східноєвропейського університету, йому добре відомо, що в закладі навчається багато обдарованої та талановитої молоді, яка може реалізувати свій потенціал на благо Черкащини.

За словами Анатолія Васильовича, участь у конкурсі дає студентам реальну можливість працевлаштуватись за рахунок неординарної ідеї, оскільки автори кращих інноваційних проектів матимуть змогу їх втілити в життя спільно з Агентством.

Залучення студентів до інноваційної діяльності сприятиме їх професійному самовдосконаленню та формуванню нового бачення розвитку нашого регіону.