Східноєвропейський університет прийняв благодійну естафету від ЧДТУ

Східноєвропейський університет прийняв благодійну естафету від ЧДТУ

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту прийняв доброчинну естафету у вигляді світлин черкаського фотографа Ігоря Єфімова від Черкаського державного технологічного університету. Благодійна виставка спрямована на допомогу онкохворим дітям і експонується в навчальних закладах у рамках тижня доброти.

В офіційній церемонії передачі благодійної естафети взяли участь ректор Східноєвропейського університету, в. о. ректора ЧДТУ  Сергій Назаренко, проректори та представники студентських рад обох навчальних закладів.

– Немає більшого горя, ніж хворі діти. Ми розуміємо важливість таких заходів, тому за будь-якої нагоди до них долучаємося. Кожен із нас, зробивши маленький внесок у велику спільну справу, може змінити світ на краще, – промовила ректор.

Автор фоторобіт Ігор Єфімов, який до того ж є випускником Східноєвропейського університету, близько року знімав ці світлини, прагнучи звернути увагу людей до проблем дитячої онкології.

–  Я давно шукав тему, за допомогою якої міг би зробити добру справу, бути суспільно корисним. Якщо мої роботи врятують хоча б одне людське життя – значить, я працював недарма, – говорить Ігор Єфімов.

Упродовж наступного тижня виставка експонуватиметься у холі Східноєвропейського університету. Зібрані кошти передадуть до фонду «Подаруй дитині світ» на потреби дітей з онкозахворюваннями.