Східноєвропейський університет економіки і менеджменту в європейському освітньому просторі

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту в європейському освітньому просторі

Днями представники Східноєвропейського університету економіки і менеджменту О. Лисенко та Є. Скворцова взяли участь у Міжнародному інформаційному дні Програми ЄС Еразмус+, що проводився у співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) (Брюссель)

Міністерством освіти і науки України, за підтримки Львівського національного університету імені Івана Франка.

На заході було представлено міжнародний вимір Програми Еразмус+, ключовий напрям Еразмус+ КА2: розвиток потенціалу вищої освіти (СВНЕ), зокрема: правила участі українських вищих навчальних закладів у конкурсі Еразмус+ 2016 р.; рекомендації з підготовки проектних заявок; вимоги щодо управління та фінансового адміністрування проектів Еразмус+ (СВНЕ). Представники нашого навчального закладу отримали виняткову можливість розбудувати міжнародне партнерство з представниками Національних офісів Еразмус+ та університетів Азербайджану, Албанії, Алжиру, Вірменії, Грузії, Єгипту, Йорданії, Казахстану, Лівану, Німеччини, Палестини, Сирії, Тунісу, Туркменістану, Узбекистану, Франції, інших країн, які взяли участь у даному заході.

Слід відзначити, що Східноєвропейський університет економіки і менеджменту на сьогоднішній день активно запроваджує політику щодо поглиблення міжнародної мобільності студентів та викладачів у рамках Програми ЄС Еразмус+. Окремим напрямом у реалізації міжнародних зв’язків університету є участь у проектах Жана Моне (EACEA), що надає можливості проводити активну імплементаційну роботу щодо здійснення наукових досліджень за стандартами країн Європейського Союзу.