Східноєвропейський університет долучився до гастрономічного фестивалю Best food fest

Східноєвропейський університет долучився до гастрономічного фестивалю Best food fest

19 травня 2017 року за участі Асоціації кулінарів України (АКУ) відбувся гастрономічний фестиваль Best Food Fest. До складу журі було запрошено завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Східноєвропейського університету економіки і менеджменту, голову Черкаського осередку АКУ Анну Собко.

У рамках фестивалю пройшло засідання правління АКУ, у ході якого обговорювалися питання участі регіональних команд у професійних змаганнях восени. Приємно згадати дух суперництва, професіоналізму, креативності, що панували у командних змаганнях під час проведення Всеукраїнського конкурсу юніорів з кулінарного мистецтва та сервісу – 2016. Тоді було відзначено призовими місцями студентів Східноєвропейського університету – Ірину Істоміну та Олега Кареліна. Чекатимемо на нові перемоги наших студентів. Під час осіннього конкурсу у них буде можливість якнайкраще проявити свої кулінарні вміння.