Східноєвропейський університет долучився до волинського фестивалю «заяви про себе і свою професію»

Східноєвропейський університет долучився до волинського фестивалю «заяви про себе і свою професію»

Колектив Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відзначив професійне свято – День працівників освіти.

– Це свято доброти, людяності, відданості своїй професії, – звернулася до науково-педагогічного колективу ректор. – Я вдячна за вашу самовіддану працю, завдяки якій розвивається наш університет, і пишаюся вами. Хай здійснюються всі ваші мрії, плани і задуми. Зичу, щоб над вами завжди сяяла зірка людської  вдячності. Міцного здоров’я, добра, миру, творчого натхнення на нові звершення.

За сумлінну працю, професійну відданість, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну педагогічну і наукову діяльність та з нагоди Дня працівників освіти ректор відзначила науково-педагогічних працівників університету почесними грамотами.

Освітянську родину Східноєвропейського університету з професійним святом привітав перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Віталій Коваль.

– День працівників освіти – певно, найголовніше свято, адже вчитель, вихователь, наставник, викладач дають путівку в життя всім, – наголосив Віталій Володимирович. – Хочу подякувати викладачам і керівництву університету за те, що продовжуєте втілювати новітні методи навчання. Спостерігаючи за діяльністю вишу, його участю у заходах міського і обласного рівнів, хочу підкреслити, що такої єдності викладацької і студентської спільноти, як у Східноєвропейському університеті, немає в жодному вищому навчальному закладі.

Свято супроводжувалося концертною програмою, яку організувала студентська рада університету. Молодь радо привітала викладачів вокальними і танцювальними дарунками, презентувала яскраві гумористичні мініатюри.

Ще раз вітаємо науково-педагогічний склад нашого університету з професійним святом! Зичимо нових освітніх та наукових звершень, творчих здобутків і натхненної праці.

У Луцьку пройшов XVIII обласний фестиваль «Заяви про себе і свою професію», мета якого допомогти молоді у виборі майбутньої професії. Членом журі було запрошено завідувача кафедри готельно-ресторанної справи і туризму Східноєвропейського університету, голову Черкаського осередку Асоціації Кулінарів України Анну Собко.

Фестиваль був насичений майстер-класами, виставками, аукціонами, різноманітними конкурсами. Учасники отримали змогу поспілкуватися з метрами кулінарного мистецтва, відомими шеф-кухарями, представниками готельно-ресторанного бізнесу з усієї України. Для Східноєвропейського університету це прекрасна можливість для обміну досвідом і налагодження співпраці з метою підвищення рівня професійної підготовки фахівців сфери обслуговування.

– Фестиваль засвідчив, що сфера послуг та готельно-ресторанного бізнесу в Україні успішно розвивається, – розповідає Анна Собко. – Радію, що завдяки регіональним осередкам, залученню бізнесу, влади та освітніх закладів кулінарне мистецтво набуває все більшого оберту в Україні. Вже у жовтні ми збираємо команду юніорів для участі у Battle Chefs, гастрономічна платформа якого відбудеться 20 – 21 жовтня у м. Житомирі. Бажаю нам завжди бути гідними своєї професії.