Реалізація гендерної політики в умовах суспільних трансформацій

Реалізація гендерної політики в умовах суспільних трансформацій

27 квітня 2023 року у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбулась науково-практична конференція «Реалізація гендерної політики в умовах суспільних трансформацій».

Основною метою конференції було вирішення проблемних аспектів реалізації гендерної політики в Україні та світі, дотримання гендерної рівності в управлінні, реалізація принципів рівного доступу до державних послуг та соціальної допомоги.

До участі у конференції долучилось понад 100 учасників із навчальних закладів України, науковців, а також практиків у галузі реалізації принципів гендерної рівності.

Значна увага, ураховуючи актуальність тематики конференції, була приділена ролі жінок у сучасній армії, їхньому місцю у політиці та державному управлінні.

Учасниками конференції було представлено власне бачення реалізації законодавчих засад дотримання гендерної рівноваги.

За результатами конференції було прийнято відповідну резолюцію та видано Збірник тез доповідей учасників науково-практичної конференції.

Your browser does not supports embedding PDF.

Висловлюємо особливу подяку Голові Черкаського відділення Академії економічних наук України, доктору економічних наук, професору Юрію Пасічнику за сприяння в організації та проведенні заходу.

Дякуємо учасникам конференції за цікаві та змістовні доповіді.