Східноєвропейський університет економіки і менеджменту запрошує на навчання! Маючи 25 років досвіду освітньої діяльності, ми ГАРАНТУЄМО вам якісну підготовку за обраною спеціальністю.

Університет є потужним навчально-науковим комплексом, до складу якого входять: Інститут менеджменту, Інститут економіки, Юридичний інститут, Інститут управління бізнесом, Коледж економіки і управління. Надаємо освітні послуги за освітніми ступенями: «молодший спеціаліст», «бакалавр», «магістр».

Освітній процес проводимо за найсучаснішими технологіями і методиками. Окрім лекційних і семінарсько-практичних занять, використовуємо інтерактивне моделювання типових професійних ситуацій, проблемні дискусії, групові тренінги, постійно вдосконалюємо навчальні плани.

Під керівництвом докторів наук, професорів, доцентів в університеті працюють наукові школи. Для бажаючих отримати науковий ступінь діє аспірантура і Спеціалізована вчена рада із захисту кандидатських дисертацій.

733 (4)

Східноєвропейський університет надає можливість навчатися за актуальними в світі дистанційними технологіями, що дозволяє студентам поєднувати навчання з роботою. Для кожного з них забезпечено доступ до електронних конспектів лекцій, методичних посібників, масивів практичних завдань, засобів перевірки знань за дисциплінами.

733 (1)-1

Тонкощі своєї професії студенти вивчають на базі створених в університеті навчально-науково-виробничих центрів (ННВЦ): «Навчальний готель і ресторан», «Центр біржових технологій», «Правнича клініка», «Інтернет-банкінг», «Туристична фірма», «Практична журналістика» та інших. Завершивши навчання в ННВЦ, студенти отримують сертифікат, що дає додаткові переваги під час працевлаштування.

У допомогу студентам і випускникам створено Центр кар’єри університету, що взаємодіє з обласними та місцевими органами влади, службами зайнятості населення, молодіжними, громадськими організаціями, підприємствами, міжнародними фірмами задля успішного працевлаштування молоді.

733 (3)

Важливо, що, крім базових знань, студентська молодь має можливість брати участь у круглих столах, наукових конференціях, тренінгах, інтелектуальних змаганнях, стажуватися за кордоном, навчатися за програмою подвійного диплома. До того ж наші студенти не нехтують нагодою реалізувати себе в інших видах діяльності, що сприяє формуванню їх не лише як кваліфікованих фахівців, а й всебічно розвинених особистостей.

Наші студенти – молоді креативні особистості, які із захопленням демонструють свої творчі здібності. Дійсно, можна впевнено сказати, що студент Східноєвропейського сам створює атмосферу в університеті, тому важливо, щоб кожен день був максимально наповнений новими враженнями й корисними зустрічами.

733 (1)

І це лише початок, маленька частина того, що наша велика і дружна університетська родина створює щоденно. Тож запрошуємо всіх охочих абітурієнтів приєднатися до студентських лав Східноєвропейського, зануритися в незабутню атмосферу, де кожний зможе розкрити та реалізувати весь свій потенціал.