Науково-методична конференція «Державне управління та місцеве самоврядування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення»

Науково-методична конференція «Державне управління та місцеве самоврядування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення»

20 жовтня 2011 року в інституті державного управління та права Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Державне управління та місцеве самоврядування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення».

На конференції розглядалися питання щодо розвиту та функціонування органів державного управління та місцевого самоврядування в сучасних умовах розвитку правової держави, реформування органів державного управління та місцевого самоврядування.

Участь у роботі конференції взяли провідні українські та зарубіжні вчені, викладачі, аспіранти та магістри університету. З доповідями виступили: Князєв В.М. - завідувач кафедри філософії та методології державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, доктор філософських наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, державний службовець ІІ рангу, Бакуменко В.Д. –проректор з наукової роботи Академії муніципального управління м. Київ Міністерства освіти, науки, молоді і спорту України, Заслужений діяч науки і техніки України, доктор наук з державного управління, професор, почесний доктор Національної Академії державного управління при Президентові, Розпутенко І.В. –завідувач кафедри економічної політики Національної академії державного управління при Президентові України, доктор наук з державного управління, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, Корецький М.Х. – доктор наук з державного управління, професор, Заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри державного управління та місцевого самоврядування Академії Муніципального управління м. Київ Міністерства освіти, науки, молоді і спорту України.

За матеріалами конференції випущено збірник тез доповідей.