Місцеві роботодавці презентували для студентів актуальні вакансії

Місцеві роботодавці презентували для студентів актуальні вакансії

Сьогодні Східноєвропейський університет економіки і менеджменту спільно з Черкаським міським центром зайнятості провів «Ярмарок вакансій» для студентів і випускників навчального закладу.

До заходу долучилися представники кадрових служб підприємств та організацій міста, які презентували актуальні вакансії для молоді.

Директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак розповіла присутнім про послуги центру зайнятості та інноваційні підходи в діяльності служби, які мають на меті допомогти випускникам працевлаштуватися та реалізувати себе на ринку праці.

Серед роботодавців актуальні вакансії на заході презентували ПАТ «Черкаський шовковий комбінат», готельно-ресторанний комплекс «Апельсин», ТОВ «Рось», ТОВ «КЦУ» й інші. Особливе зацікавлення у молоді, яка навчається за спеціальністю «Право», викликали можливості у професійній самореалізації на державній службі в Національній поліції та Державній прикордонній службі України.

Фахівці центру зайнятості надали студентам консультації щодо пошуку роботи, специфіки складання резюме та ознайомили з проектом створення Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості.

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями та залишити їм контактні дані.