Менеджер – це професія

Менеджер – це професія

Кожний керівник хоче, щоб його компанія працювала як єдиний згрупований механізм, а зміни проходили в потрібному напрямку, чітко і без затримки. Домогтися цього можна, якщо вистроїти роботу організації на основі сучасних методів управління, завдяки яким цілі, процеси, організаційна структура і завдання співробітників зведені в зрозумілу і прозору систему.

Спеціальність «Менеджмент організацій» навчає студентів інноваційним підходам до оптимізації бізнесу, управлінню змінами в компанії, які знаходяться в руслі сучасних світових тенденцій у галузі організаційного розвитку і апробовані на практиці багатьох українських підприємств.

Менеджер – це професія, пов’язана зі всіма аспектами і проявами людського життя – суспільства в цілому, економіки, культури, освіти, оборони, навіть особистого життя.

Якщо говорити про найбільш яскраві тенденції в сфері менеджменту, то можна відмітити значне зростання спеціалістів-менеджерів з управління виробництвом, з управління в охороні здоров’я, з управління сферою гостинності, з управління сферою туризму, з управління персоналом. Зараз менеджерам важливо знати не тільки трудове законодавство, методи мотивації персоналу, але і особливості того напряму, в якому компанія має проводити свою діяльність.

Специфіка роботи менеджера пов’язана з умінням планувати, організувати і керувати роботою, мотивувати людей до праці, вирішувати конфлікти на виробництві, вирішувати проблеми з нормування оплати праці, плинності кадрів, утримування персоналу.

Студенти можуть максимально використовувати можливості, які надає кафедра, відвідувати додаткові лекції, вивчати іноземні мови, брати участь у конференціях, зав’язувати знайомства в своїй професійній сфері, стажуватися.

Кафедра здійснює підготовку фахівців за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування» за денною та заочною формами навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр», термін навчання:

ОКР «бакалавр» – 4 роки (базова освіта);

ОКР «магістр» – 1,5 рік на основі базової освіти;

ОКР «спеціаліст» – 1 рік на основі базової освіти.

Запрошуємо вас, шановні випускники, навчатися в нашому університеті, бажаємо максимально використовувати можливості, які надає кафедра.

Робота у вас завжди буде! Пам’ятайте, що будь-яка компанія – це, в першу чергу, люди, а люди потрібні завжди!