Меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова та Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів №12 підписали Меморандум про співпрацю.

Ректор університету Чудаєва Ія Борисівна та директор школи №12 Іванова Алла Леонідівна домовились про посилення співпраці в напрямку профорієнтаційної, навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну педагогічною майстерністю з метою поліпшення якості освіти серед учнів школи та здобувачів вищої освіти Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.

Угода передбачає розробку ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності серед учнів та здобувачів вищої освіти, спільну реалізацію право-інформаційних заходів у вигляді флешмобів, смартмобів, економіко-правових фестів та акцій тощо, розроблення та розповсюдження серед учнів інформаційних друкованих та електронних інформативно-агітаційних матеріалів. Меморандумом також передбачено проведення науково-практичних конференцій, форумів, семінарів, засідань «круглих столів» із залученням учнів школи і запрошення вчителів  школи до участі в наукових та виховних заходах, що будуть проводитися в університеті. Окрім цього, Сторони домовились про інформаційну та методичну підтримку щодо реалізації Меморандуму і  висвітлення заходів з реалізації Меморандуму у засобах масової інформації, соціальних мережах.  Відповідальні особи, визначені від кожної зі Сторін, будуть проводити постійні консультації для обговорення узгоджених дій, спрямованих на покращення якості співпраці. Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова сподівається на плідне співробітництво з Черкаською загальноосвітньою школою I-III ступенів № 12, яка неодмінно внесе позитивні зміни в освітній процес, який здійснюється в нашому ЗВО та ЗОШ № 12.

20220923_120125