«Клуб докторів» – кузня наукових кадрів Східноєвропейського університету

«Клуб докторів» – кузня наукових кадрів Східноєвропейського університету

Президент Східноєвропейського університету економіки і менеджменту Рауф Ахметович Аблязов 14 березня 2012 р. відкрив чергове засідання громадської ради навчального закладу – «Клубу докторів». Він наголосив, що Університет має і завжди матиме добротні традиції підготовки наукових кадрів (кандидатських і докторських дисертацій), а ті, в свою чергу, – корпоративні заохочення і визнання.

Ректор Наталія Леонідівна Казарінова наголосила на важливому елементі кадрової роботи – підготовці докторами наук декількох своїх вихованців, і в перспективі – знаних науковців, викладачів, менеджерів Університету. Вона зауважила, що виховання своїх учнів потрібно розглядати не тільки як почесну місію, а і як своєрідний бізнес-процес, за яким можна визначати показники якості роботи навчального закладу.

Проректор із науково-дослідної роботи Михайло Федорович Ус оголосив список дисертантів СУЕМ, які у перспективі 2012 р. і наступних років планують захищати дисертації на здобуття наукових ступенів доктора та кандидата наук. Він указав на стан готовності кожної із дисертацій і відзначив великий потенціал зростання в Університеті кількості кваліфікованих науковців уже найближчим часом.

«Клуб докторів» склав графік заслуховування наукових доповідей за темами докторських і кандидатських дисертацій, які готують співробітники Університету, і визначив структуру доповідей та формат проведення таких заходів у найближчому майбутньому.