Ура!!! Канікули!!!
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
Черкаський осередок Асоціації кулінарів України, що діє на базі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету, формує команду для участі у відкритому Житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0».
Змагання проходитимуть 16 жовтня в Житомирі.
До участі у фестивалі запрошуємо фахівців з кулінарної, кондитерської майстерності та сервісу, студентів ВНЗ та учнів закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного й кондитерського мистецтва. Учасники матимуть можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися та отримати нові знання й практичний досвід.
Другий відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0» проходитиме за рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами: АРТ – клас за номінаціями (домашнє виконання), практичні змагання (робота безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі, конкурс «Сервіс-клас» серед офіціантів.
За детальнішою інформацією звертатися на кафедру готельно-ресторанної справи та туризму.
Всім здається, що іспити триватимуть вічно. Не встигне студент озирнутися, як витягне свій квиток на першому іспиті, на другому, а там, дивишся, і сесія закінчиться.
5 червня 2024 року завідувачка кафедри Людмила Кузнецова та доцент кафедри Денис Аблязов взяли участь в роботі ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Охорона довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки»
Двадцять вісім років тому було визначено і затверджено права і свободи наших громадян. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стала важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина.