День знань в СУЕМ

День знань в СУЕМ

2 вересня 2013 р. Східноєвропейський університет зустрічав своїх першокурсників. Ректор університету привітала студентів, їх батьків, а також викладачів університету з Днем знань, студентів - з початком нової сторінки в їх житті.

Ректор відмітила, що студентів чекає напружене, але цікаве, різноманітне, бурхливе життя в університеті, наповнене новими відкриттями та подіями. Ректор наголосила, що студенти у співпраці з викладачами зможуть не лише здобути нові знання, але й відкрити нові можливості для самореалізації, показати свій потенціал, свої резерви та розкрити свої нові таланти. Від імені президента й засновника університету, доктора технічних наук, академіка Аблязова Р. А.  ректор побажала всім присутнім в залі міцного здоров’я, натхнення, успіхів у навчанні та праці, заповзятості у досягненні мети та висловила сподівання, що студенти СУЕМ – це в майбутньому активні, небайдужі душею громадяни нашої держави.

Після урочистих зборів для студентів СУЕМ була проведена лекція, присвячена життєвому та творчому шляху Т. Шевченка. Адже 2013 р. в університеті, як і в усій Україні, є роком вшанування пам’яті великого сина України, його сили слова та життєвого шляху.