День знань у Канівській філії

День знань у Канівській філії

2 вересня у Канівській філіїСхідноєвропейського університету відбулися урочистості з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.

У актовому залі філії зібралися викладачі, студенти, першокурсники та їх батьки. З вступним словом звернувся до зібрання директор Канівскої філії Східноєвропейського університету Тараненко Сергій Іванович, який привітав викладачів, студентів, а особливо першокурсників, з початком нового навчального року,  побажав успішного навчання, натхнення та наснаги у здобутті знань, взаєморозуміння між викладачами та студентами. Також з святковими привітаннями і побажаннями до студентів та колег виступили викладачі філії.

У цьому навчальному році вперше у Канівській філії до студентського складу зараховано 18 осіб, які здобуватимуть другу професію, використовуючи ваучери для навчання, надані державною службою  зайнятості, за спеціальністю «Обслуговування програмних систем і комплексів».

Новоприбулих студентів познайомили з викладачами та іншими працівниками філії, які  декілька років пліч-о-пліч допомагатимуть у здобутті фаху майбутнім економістам, бухгалтерам, програмістам, менеджерам та фахівцям з туризму.

Урочисті збори закінчилися спільним фотографуванням педагогічного складу та адміністрації філії.

667 (2)