День відкритих дверей СУЕМ

День відкритих дверей СУЕМ

17 квітня двері Східноєвропейського університету економіки і менеджменту вкотре відчинились для абітурієнтів, батьків та усіх бажаючих.

Проведення Днів відкритих дверей Східноєвропейського університету економіки і менеджменту стало доброю традицією. Під час цієї події випускники та їх батьки мають можливість ознайомитись з історією СУЕМ зануритись у дружню атмосферу великої університетської родини..

Така масштабна подія зібрала багато школярів випускних класів та випускників інших навчальних закладів м. Черкаси, Черкаської, Вінницької та Полтавської областей, наших студентів та їх батьків.

2-2


В рамках проведення Дня відкритих дверей проводилась реєстрація відвідувачів – потенційних студентів СУЕМ. Така реєстрація дозволяє одержати суттєву знижку по оплаті за навчання при вступі.

На Дні відкритих дверей абітурієнти та їх батьки також мали змогу отримати консультації із питань умов вступу до СУЕМ, спеціальностей СУЕМ, ознайомитися з університетом під час екскурсій.

Об 11-00 гості взяли участь в урочистому засіданні. З увагою була вислухана доповідь Президента та засновника СУЕМ Рауфа Ахметовича Аблязова, в якій він висвітлив перспективи майбутнього розвитку університету, плани на найближчий час, питання цінової політики тощо.

Засідання закінчилось святковим концертом за участю студентів – учасників студентської самодіяльності.

Після урочистої частини всі бажаючі мали змогу безпосередньо поспілкуватися із директорами інститутів, завідувачами кафедр, професорсько-викладацьким складом, студентами та випускниками СУЕМ.

3-2