Дебрифінг «Громадська активність як шлях до особистого успіху» у Східноєвропейському університеті

Дебрифінг «Громадська активність як шлях до особистого успіху» у Східноєвропейському університеті

За ініціативи Східноєвропейського університету економіки і менеджменту та ВГО «Інститут Республіка» 15 листопада для молоді Черкас відбувся дебрифінг на тему «Громадська активність як шлях до особистого успіху» у Східноєвропейському університеті.

Прийняти участь у цікавому заході змогли всі бажаючі, активні молоді люди. Ті, кому не байдужа доля країни і хто прагне поліпшити життя у своєму місті, адже основною метою заходу стало усвідомлення своєї ролі у розбудові держави.

В цей день слухачі показали, що активна життєва позиція – це шлях до особистого успіху кожного.

Під час дебрифінгу   відбулося онлайн-знайомство з громадськими діячами з різних міст України - Черкас, Києва, Тернополя та ін., які розказали власні історії успіху і поділились досвідом своєї громадської роботи.

Продовжився захід презентацією посібника «Інструментарій для громадян», які отримали всі студенти; захопливою дискусією та вікториною з призами. Загалом зустріч видалась дуже цікавою та насиченою.

Наприкінці на кожного з учасників чекало частування кавою, чаєм та  тістечками з передбаченнями щодо їх майбутньої громадської активності.