66 річниця з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні: скорбота втрат та радість перемоги

66 річниця з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні: скорбота втрат та радість перемоги

Вранішні сонячні промені, блакить полуденного неба вкотре засвідчили святість 9 Травня як дня скорботи за загиблими та радості за перемогу.

Цьогорічний День Перемоги трудовий колектив Східноєвропейського університету економіки і менеджменту гідно зустрів із ветеранами Великої Вітчизняної війни та їх нащадками.

Увесь трудовий колектив, директори інститутів, завідувачі кафедр, викладачі та студенти мали змогу поспілкуватися із ветеранами Великої Вітчизняної війни, відчути усю біль та величину радості 9 травня 1945 року.

Єдине бажання, що виникає при спілкуванні з ветеранами, - побажати їм здоров’я та довголіття. Однак найкращим дарунком для кожного з нас є повернення, хоча б на мить, в часи весняної молодості.

Ректор Східноєвропейського університету говорить: «Ініціатива трудового колективу була щиро підтримана президентом Університету Рауфом Ахметовичем Аблязовим. Рауф Ахметович відмітив, що за будь-якої ініціативи ми повинні подарувати усім присутнім ветеранам мить молодості. Саме тому наш пісенний дарунок та смак організованої нами святкової каші насправді змогли повернути наших ветеранів в красу весни та радості 9 Травня, що назавжди залишиться днем пам’яті героїчного вчинку усього народу та неоціненним прикладом патріотизму для нащадків».