Змагання ерудитів до дня студента

Змагання ерудитів до дня студента

У Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту вже стало традиційним проведення інтелектуальних змагань у форматі брейн-рингу.

Напередодні Дня студента відбулася чергова загальноуніверситетська гра. Бажання позмагатися в ерудиції виявили студенти Юридичного інституту, Коледжу економіки і управління та Інституту управління бізнесом. Проте цього разу студенти змагалися не лише між собою, а й з викладачами – випускниками нашого університету, які об’єдналися в четверту команду.

Оцінювало брейн-ринг журі у складі директора Юридичного інституту І. Г. Оксьома, завідувача кафедри кримінально-правових дисциплін С. М. Брайченка та завідувача кафедри туризму І. В. Десятнікова.

Кожна команда складалася із п’яти учасників на чолі з капітаном. Перший етап гри відбувався в три тури та включав 30 логіко-інтелектуальних питань. Відповідаючи на запитання в умовах ліміту часу, всі учасники виявили неабияку кмітливість, ерудицію та винахідливість. До фіналу вийшли команди викладачів, Коледжу та Інституту управління бізнесом, які набрали майже однакову кількість балів. На завершальному етапі гри на них чекало випробування з десяти запитань складнішого рівня. У напруженій боротьбі все ж таки перемогла дружба!

Незважаючи на те, що гра проходила в форматі змагання, вдалося створити приязну і веселу атмосферу. Активність студентів під час брейн-рингу засвідчила їхню глибоку ерудованість і вміння працювати в команді, що є надзвичайно важливим на шляху становлення фахівця.

Наприкінці гри ведучі брейн-рингу подякували студентам і викладачам за участь та висловили щире сподівання на ще не одну таку цікаву зустріч.