З дипломом СУЕМ – у світ професійної сфери індустрії краси!

З дипломом СУЕМ – у світ професійної сфери індустрії краси!

1 липня у Школі краси та мистецтв Східноєвропейського університету відбувся випуск групи з професії «Перукар. Манікюрник».

Протягом 10 місяців слухачі курсів вивчали перукарське мистецтво, стилістику, візаж і манікюрну справу. І ось сьогодні вони отримали омріяні дипломи та здобули професію, яка приноситиме їм і моральне, і матеріальне задоволення.

Випускники успішно склали державну кваліфікаційну атестацію, отримали відмінні оцінки і справили позитивне враження на роботодавців, які були запрошені на іспит. Усі слухачі продемонстрували чудові прогресивні навички і вміння: укладки, стрижки, фантазійні зачіски – все з урахуванням модних тенденцій, індивідуальних особливостей моделі, з елементами творчості і креативу.

За час навчання вони навчились виконувати класичний обрізний та європейський манікюр, а також пройшли підготовку з нігтьового дизайну.

25 червня 2015 року під час захисту випускних робіт слухачі курсів підтвердили своє право називатися майстрами перукарської і манікюрної справи, презентувавши бездоганні образи перед комісією.

І вже 16-18 вересня вони демонструватимуть свої ідеї та вміння на відкритому турі Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу, нарощування і декорування вій «Кубок Києва».

Без сумнівів, що попереду на них чекає багато випробувань – семінари, майстер-класи, конкурси, повсякденна кропітка робота – саме з усього цього і складається професійна кар’єра справжнього майстра. Але база, яку вони отримали у Школі краси та мистецтв Східноєвропейського університету, стане міцним фундаментом для їх професії.

Ми впевнені, що слухачі навчального закладу будуть працевлаштовані найближчим часом (деякі з них вже отримали роботу), бо мають і знання, і навички, і бажання працювати за обраною професією. А жителі міста отримали фахівців, що нестимуть красу до кожного. Краса дійсно робить наше життя кращим!

Вітаємо випускників курсів! Зичимо їм творчих успіхів, професійного зростання, гарних та вдячних клієнтів!