Участь у ярмарку EducationUSA у Дніпропетровську

Участь у ярмарку EducationUSA у Дніпропетровську

У жовтні 2014 року інформаційно-консультаційний центр «Освіта» у Дніпропетровську провів перший у місті освітній ярмарок EducationUSA, який проводився за підтримки Держдепартаменту США та Посольства США в Україні. Ярмарок пройшов у готелі «Гранд Готель Україна».

 Східноєвропейський університет на ярмарку представила Бондаренко Лілія Юріївна – викладач кафедри менеджменту туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

На ярмарку відвідувачі мали унікальну нагоду поспілкуватися з представниками американських вищих навчальних закладів щодо можливостей отримання і переваг американської освіти, стипендій та грантів для навчання та проведення досліджень.

Цього року американську освіту на ярмарку EducationUSA представляли 5 коледжів та університетів США та освітня компанія, а саме Savannah College of Artand Design, New York University - Polytechnic School of Engineering, Le Cordon Bleu, Shoreline Community College, Green River Community College, Transnational Education Group (TEG).

Під час ярмарку всі бажаючі також змогли відвідати лекції з процесу вступу до американських коледжів і університетів, стандартних тестів (ACT, TOEFL, GRE та ін.), складанню мотиваційних і рекомендаційних листів, питань отримання візи тощо.