У Черкасах побільшало спеціалістів і магістрів

У Черкасах побільшало спеціалістів і магістрів

Ось і настав довгоочікуваний день випускного. Радісний і сумний водночас. День прощання з рідним університетом, одногрупниками та наставниками-викладачами.

Липневий день і синь безкрая,
Цей день Вам довго не забуть.
Сьогодні, друзі, Вам вручають
Дипломи й кажуть: «В добру путь!»
 

Позаду – студентські роки в Східноєвропейському університеті, хвилювання перед сесією, перші поразки і перемоги. Попереду – чекають нові життєві випробування, де немає настанов викладачів та потрібно самостійно влаштовувати своє життя і будувати успішне майбутнє.

Святково одягнені, з квітами, разом із батьками, а дехто вже й з власною родиною, прийшли випускники отримувати омріяні дипломи.

Молодих фахівців – спеціалістів і магістрів – щирими словами привітала ректор університету.

– Бажаємо, щоб ті знання, які Ви отримали у нашому закладі, Ви використовували на благо людей і Батьківщини. Нехай у спогадах рідний університет залишиться промінням любові і добра. Пам’ятайте про свою Альма-матер. Ми завжди будемо раді Вас бачити, – звернулася до випускників ректор.

Свято супроводжувалося концертною програмою, в якій взяли участь випускники і студенти університету. Зокрема, радо привітали усіх музичними дарунками Марина Кошова, Богдан Сорока та Ліана Осипова.

Кульмінацією свята стала церемонія вручення дипломів. В урочистій обстановці ректор університету вручила випускникам документи про вищу освіту, виготовлені за власним дизайном закладу.

Наприкінці заходу зі словами подяки до викладачів за їх нелегку і клопітку працю звернулися випускниці Юлія Макарець та Інна Дзигар.

Хай щастить Вам, дорогі випускники! Подальших успіхів у житті!