Свято весни та жіночої краси в Східноєвропейському університеті

Свято весни та жіночої краси в Східноєвропейському університеті

Ліричними піснями, романтичними віршами і тематичними гуморесками – саме так викладачок, співробітниць і студенток Східноєвропейського університету вітали з прийдешнім святом. Урочистості відбулися 4 березня в актовій залі навчального закладу.

Чарівних жінок вітали проректор з організаційної роботи та зовнішніх зв'язків Віктор Миколенко, проректор з науково-дослідної роботи Сергій Савченко і голова обласного комітету героїко-патріотичної роботи Геннадій Кузьмичов. Вони поздоровили присутніх у залі жінок від імені президента університету Р. А. Аблязова і всього чоловічого колективу, побажали їм доброго здоров’я, краси, весняного настрою й щоденних посмішок, а також подякували за плідну працю на благо навчального закладу.

На адресу прекрасної половини колективу пролунало чимало теплих і ніжних слів від студентів. Зі сцени звучали зворушливі вірші та пісні, авторський реп, жарти зі студентського життя. Приємним сюрпризом для присутніх став відеоролик, присвячений будням представниць прекрасної статі у Східноєвропейському університеті.

Святковий концерт став справжнім весняним подарунком для наших чарівних жінок. Сподіваємось, що гарний настрій та натхнення будуть супроводжувати їх до наступного свята.

З 8 Березня, любі наші жінки!

Миру Вам та здійснення усіх найзаповітніших мрій і бажань!