СУРА готує учнівську молодь до конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт малої академії наук України

СУРА готує учнівську молодь до конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт малої академії наук України

З нагоди Дня юриста у Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова відбулася урочиста церемонія посвяти студентів-першокурсників у професію.

Майбутні спеціалісти галузі юриспруденції склали присягу на служіння Феміді та отримали цінні настанови від декана факультету права та гуманітаристики Лисенка О.М., який акцентував увагу студентства на почесній, проте нелегкій місії майбутніх правозахисників, щиро зичив наснаги у студіюванні правничих дисциплін та натхнення для опанування професії.

Директор Коледжу економіки і управління Сивак О.І., вітаючи молоду юридичну громаду зі складенням присяги наголосив, що юристи – це інтелектуальний потенціал нації, зичив майбутнім фахівцям набути та вдало реалізувати свої знання у різних правових інституціях.

Наприкінці заходу студенти-першокурсники спеціальності «Право» отримали іменні Універсали, що посвідчили їхню пряму приналежність до спільноти майбутніх юристів України.

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту є одним з провідних навчальних закладів Черкаської області, який готує учнівську молодь до конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

Так три роки поспіль Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради нагороджує листом-подякою керівництво Університету за якісну підготовку учнів першого (міського) і другого (обласного) етапів конкурсу захисту.

Мала академія наук (МАН) – перша і єдина в Україні освітня структура, що має престижний статус Центру наукової освіти ІІ категорії під егідою ЮНЕСКО. Це надає ексклюзивні можливості для сотень тисяч дітей і педагогів, сприяє формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені та розвитку освітньої дипломатії.

5-8 листопада відбудеться Фінал конкурсу МАН 2020. На найбільш інтелектуальній онлайн-події осені на нас чекають нові імена, сміливі ідеї, дивовижні зустрічі, а ще: виступи зіркових спікерів;  постерний захист проектів; наукова конференція; концерт-сюрприз й інші мега-супер-гіперекшени для просунутої та розумної молоді.

Долучайтеся до відкриття конкурсу на ютуб каналі тут:

У вересні 2018 року Мала академія отримала статус Академії Copernicus. Ця мережа об’єднує 37 країн і спрямована на популяризацію програми Європейського Союзу зі спостереження за Земною поверхнею. Україна стала однією з перших країн – не членів ЄС, яка увійшла до цієї поважної організації. Статус Академії Copernicus відкриває українським школярам і дослідникам доступ до даних 29-ти європейських супутників, дає можливість брати участь у міжнародних заходах у сфері дистанційного зондування Землі.

Детальніше тут