Студрада Східноєвропейського розпочала роботу у новому навчальному році

Студрада Східноєвропейського розпочала роботу у новому навчальному році

Студентська рада Східноєвропейського університету зібралася на своє перше засідання у новому навчальному році. Молодь обговорила план роботи на поточний семестр і познайомилася з першокурсниками, які виявили бажання поповнити лави студентського самоврядування.

Із метою залучення першокурсників до університетської спільноти та полегшення процесу їхньої адаптації голова студради Анастасія Литвиненко розпочала засідання із знайомства та окреслила основні напрями діяльності студентського самоврядування. Анастасія наголосила, що протягом навчання студенти Східноєвропейського університету мають змогу проявити себе у науковому, культурному, спортивному житті вишу, а також брати активну участь у роботі студентського самоврядування та перевірити свої лідерські якості, здатність працювати в команді, запроваджувати різноманітні проекти та акції, реалізувати власний творчий потенціал. Також участь у роботі студентського самоврядування допоможе зрозуміти специфіку університетського життя і долучитися до традицій Alma Mater.

Серед актуальних питань, що обговорювалися під час засідання, – підготовка презентації про університет до Дня міста, заходи до Дня працівників освіти, благодійний бал та інші.