Студентство Східноєвропейського університету обрало собі нового лідера

Студентство Східноєвропейського університету обрало собі нового лідера

Учора відбулися чергові вибори голови студентської ради Східноєвропейського університету економіки і менеджменту.

За посаду очільника студентського самоврядування боролися два претенденти: Юрій Ладигін (1 курс, спеціальність «Готельно-ресторанна справа») та Антон Шрамко (2 курс, спеціальність «Маркетинг»).

Протягом минулого тижня кандидати на посаду голови студради представляли свої програми, проводили агітаційні заходи, організовували дебати у групах студентів.

У день виборів із настановним словом до претендентів звернулася ректор університету. Вона зазначила, що студентська рада є одним із головних органів в управлінні університетом, і тому її злагоджена командна робота є важливою не лише для студентства, а й для всього вишу. Ректор акцентувала на тому, що потрібно працювати над залученням дедалі більшої кількості студентів до активної діяльності у студентській раді. Ректор також подякувала за співпрацю Анастасії Литвиненко, яка минулі два навчальні роки очолювала студентське самоврядування.

Після виступів кандидати відповідали на запитання аудиторії. Порушувалися питання способів залучення молоді до студентського самоврядування, активізації наукової студентської діяльності, соціальної роботи,  популяризації здорового способу життя, організації дозвілля, представлення університету в міських і всеукраїнських заходах.

За підсумками таємного голосування перемогу здобув Юрій Ладигін. Лічильна комісія, яка складалась із трьох студентів різних спеціальностей, оприлюднила результати волевиявлення виборців, понад 80% з яких підтримали саме його кандидатуру.

Щиро вітаємо Юрія з перемогою на виборах! Зичимо натхнення, енергії, успішного навчального року й позитивних результатів на відповідальній посаді. Сподіваємося, що цей рік роботи студентського самоврядування надасть поштовх для активізації громадської діяльності студентської молоді, відкриє нові таланти лідерів – організаторів цікавого студентського життя.