Студенти СУЕМ на благодійній виставі зібрали кошти для онкохворих дітей

Студенти СУЕМ на благодійній виставі зібрали кошти для онкохворих дітей

Напередодні Дня святого Миколая студенти Східноєвропейського університету презентували благодійну музичну виставу «Різдво близько». Усі зібрані кошти передадуть дітям, які перебувають на лікуванні в Черкаському обласному онкологічному диспансері.

– Проведення благодійних заходів уже стає доброю традицією для нашого навчального закладу, – говорить ректор вишу Сергій Шамара. –Такі події згуртовують і працівників університету, і студентів, й інших небайдужих громадян навколо спільної справи – допомогти тим, хто цього потребує.

 Студенти вдало втілили на сучасний лад образи героїв таких класичних творів, як «За двома зайцями» та «Вечори на хуторі біля Диканьки», додали новорічно-різдвяних пісень, танців і показали яскраве театралізоване дійство. Натхненна молодь «розчинилася» у своїх ролях, вразивши одногрупників, викладачів й інших учасників заходу акторською грою, гостротою діалогів і добрим гумором. Талантами здивували і маленькі гості з вокального ансамблю «Любисточок» під керівництвом Надії Вертелецької, які завітали з різдвяною піснею і залюбки долучилися до доброчинної акції.

Упродовж вечора всі охочі могли зробити свій внесок у благодійну справу, поклавши кошти до скриньки. Загалом було зібрано більше 6 тисяч гривень. Студенти продовжуватимуть цю роботу на наступних благодійних заходах.