Студенти Східноєвропейського дізналися про переваги роботи трейдера

Студенти Східноєвропейського дізналися про переваги роботи трейдера

Із метою підвищення фінансової грамотності молоді до Східноєвропейського університету завітали представники Центру біржових технологій. Темою зустрічі стала професія трейдера, а також розвиток трейдингу в Україні.

Студенти Інституту економіки поринули у світ сучасних фінансів, ознайомилися з перспективами роботи і базовими принципами торгівлі на фінансових ринках. Значну зацікавленість у слухачів викликала інформація про те, як стати трейдером. Адже студенти можуть використовувати торговельні знання і як основний напрямок, що стане їхньою професією, і як вид додаткового заробітку.

Захід викликав жвавий інтерес у студентів навчального закладу. Молодь активно ставила запитання, висловлювала власне бачення, пропозиції стосовно обговорюваної теми. Фахівці Центру біржових технологій навели безліч наочних прикладів побудови успішної кар’єри у сфері трейдингу. Це допомогло студентам стати більш лояльними до зазначеної діяльності.

Такі зустрічі дають змогу студентам визначитися зі своїм майбутнім. Вони мають нагоду ближче познайомитися з представниками роботодавців, дізнатися про їхні вимоги до молодих спеціалістів, деталі працевлаштування і заробітну плату, на яку можна претендувати.