Стиль, мода та дрес-код

Стиль, мода та дрес-код

6 листопада в нашому університеті відбувся  тренінг, присвячений моді і такій її важливій для сучасної людини частині, як діловий одяг. Будь-який навчальний заклад є культурним місцем. І, як наслідок цього, студенти, які в ньому навчаються, повинні відповідно виглядати.

Метою заходу було бажання допомогти молоді правильно зорієнтуватися в бурхливому світі моди та розвіяти усталені стереотипи про те, що студентський дрес-код – це суворий і похмурий, потребуючий чималих коштів, стиль одягу. Впродовж бесіди глядачі познайомилися з поняттям «базовий гардероб», який допомагає щоденно створювати нові сучасні повсякденні та святкові образи з мінімуму речей, і з «чорним списком» одягу, в якому не личить з’являтись у навчальному закладі, офісах і громадських місцях.

Розповідь супроводжувалась показом фотопрезентації. Родзинками тренінгу, які перетворили зустріч на справжнє свято краси та молоді, стали модні дефіле. Одне з них демонструвало діловий стиль одягу, а друге, під назвою «Українське завжди в моді», було присвячене українським національним мотивам в сучасній молодіжній моді і викликало зливу овацій серед глядачів.

Хочеться подякувати за розробку і показ модних образів юним талановитим  моделям – студентам нашого університету.

Шановні студенти, якщо ви хочете досягнути успіху та зробити кар’єру, вам потрібно вдягатись так, нібито ви вже досягли своєї мети.