Східноєвропейський університет долучився до семінару Google

Східноєвропейський університет долучився до семінару Google

Представники Східноєвропейського університету взяли участь у семінарі «Відкрийте можливості Інтернету для свого бізнесу», проведеному сертифікованими експертами Google.

Захід організований Черкаською торгово-промисловою палатою в рамках програми цифрового перетворення області.

Спікер семінару Андрій Радевич навів найсвіжіші дані щодо поведінки інтернет-користувачів та актуальну статистику в Україні. Зокрема, за його словами, на сьогодні 22 млн українців – користувачі інтернету, що майже вдвічі більше, ніж 5 років тому. З них 59% стверджують, що інтернет є першим джерелом пошуку інформації. Також він підкреслив, що 70 % українців використовують інтернет для пошуку інформації про товар чи послугу перед купівлею.

23

Окрім того, було розглянуто, як приваблювати нових клієнтів через мережу Інтернет, відстежувати ефективність рекламних онлайн-кампаній та наведено успішні приклади просування бізнесу онлайн. Значну увагу було приділено типам сайтів і перевагам рекламі в інтернеті. Це низька вартість, можливість знайти потрібного споживача, швидкого внесення змін і оновлення інформації тощо.

Наприкінці семінару Ірина Дьячук, директор інституту економіки Східноєвропейського університету, запросила експертів Google провести такий захід для студентів. Адже для них, як молодих і перспективних фахівців, це унікальна нагода набути навичок ведення бізнесу онлайн та дізнатися про сучасні інструменти маркетингу.